Dacia Targu – Mures – Materom Auto Expert

GAMA COMPLETĂ DACIA

Descoperă gama de autovehicule Dacia pentru uz personal sau profesional, la prețuri imbatabile.
Noul SANDERO
Cu o siluetă robustă și o parte față redesenată, evidențiată de semnătura luminoasă în formă de Y și de farurile de zi cu LED, noul Sandero se remarcă prin designul complet revizuit. Cu unul dinte cele mai spațioase interioare pentru clasa din care face parte, un portbagaj și spații de depozitare generoase, se adaptează stilului tău de viață, astfel încât călătoriile să fie mult mai plăcute.
Noul SANDERO STEPWAY
Profil impresionant, linii orizontale fluide, o nouă semnătură luminoasă LED în fomră de Y și gardă la sol înălțată... Noul Sandero Stepway se remarcă printr-un design complet revizuit, afișând un stil de veritabil crossover. Bucură-te de un interior funcțional și spațios, pentru a putea porni la drum într-un confort deplin cu o gardă mai mare la sol, pentru a aborda orice obstacol cu ușurință.
Noul LOGAN
Noul Logan își dezvăluie designul complet actualizat. Partea din față restilizată și silueta robustă sunt evidențiate de farurile de zi cu LED, noua semnatură luminoasă în formă de Y. Sedanul dispune de echipamente practice, un portbagaj modulabil și unul dintre cele mai spațioase habitacluri pentru clasa din care face parte, acum cu reglaj al volanului în înălțime și adâncime.
DUSTER
acia Duster beneficiază de un design inedit, ce îi scoate în evidență caracterul îndrăzneț. Fie pe șosea, fie pe teren, ești mereu în aventură! Descuierea portierelor și pornirea motorului nu necesită introducerea unei chei în contact! Atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Sistemul de aer condiționat automat îți asigură în permanență o ambianță ideală.
DUSTER PICK-UP
Un model reinterpretat pentru cei ce iși doresc un plus de utilitate și versatilitate în activitățile profesionale, care impresionează prin garda sa la sol de 22,4 cm precum și prin spațiul util al benei. Împreună cu motorizarea eficientă Blue dCi 115 4WD. Duster Pick-Up este un partener de încredere în special pentru activitățile profesionale unde spațiul de depozitare util este un criteriu important.
LODGY
Dacia Lodgy nu este numai practică pentru orice familie, ci și elegantă! Grila frontală, barele robuste, farurile mari și stopurile cu design elegant îi accentuează personalitatea. Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.
Contactează unul din consilierii noștrii de vânzări:

Viorel Găbudeanu

Consilier Comercial

Codrin Moldovan

Consilier Comercial

Marian Zoltan

Consilier Comercial

× Available from 08:00 to 17:00