Dacia Targu – Mures – Materom Auto Expert

Află aici cum ne poți contacta

MATEROM AUTO EXPERT

Partener Autorizat DACIA

MATEROM AUTO EXPERT este unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii în domeniul auto pe piaţa din judeţul Mureş iar la nivel naţional este unul din cei mai importanţi parteneri Dacia, Renault, Nissan.

VÂNZĂRI AUTOVEHICULE NOI

Vanzarea de autovehicule noi se realizeaza in doua locatii astfel: in Corunca vanzari DACIA si RENAULT, in Targu-Mures vanzari NISSAN. In contextual general al dezvoltării pieţei interne de desfacere pentru autovehiculele noi, S.C. MATEROM AUTO EXPERT S.R.L. a depus toate eforturile pentru realizarea unei bune acoperiri în vederea deplasării serviciilor sale mai aproape de client. Aceste eforturi şi investiţii permit fluidizarea vânzarii şi desfacerii serviciilor şi produselor prin scurtarea duratei procesului şi apropierea de nevoile clienţilor.

SERVICE AUTO

Atelierele de reparatii ale firmei sunt agreate de S.C. Renault Commercial Roumanie S.R.L. astfel că societatea asigură reparaţiile în garanţie şi postgaranţie pentru toate modelele de autovehicule pe care le comercializează în punctele de lucru din Corunca (pentru DACIA si RENAULT), în Targu-Mureş (pentru NISSAN). Reparaţiile executate în punctele service respectă în totalitate linia impusă de constructori astfel încât clienţii să poată fi beneficiarii calităţilor autoturismului şi a nevoilor pentru care producătorul le-a proiectat şi le garantează, utilizandu-se tehnologie specifică de reparaţii, piese de origine, recomandate de constructori, precum şi utilaje şi instrumentar de reparaţii performante. De asemenea, MATEROM AUTO EXPERT, prin departamentul de vanzari catre clientii profesionisti, realizeaza distributia de piese de schimb de origine Dacia, Renault si Nissan in judetul Mures.

FORMULAR DE CONTACT

× Available from 08:00 to 17:00